Információ: +36-20-277-2877

Keressük Somogy megye legszebb hölgyeit!
Elmúltál 16 éves, de még nem töltötted be a 27-et, akkor JELENTKEZZ MOST!

Jelentkezési határidő: 2019. október 31. és kizárólag az első 100 regisztrált jelentkezést fogadjuk.

Jelentkezés feltételei: Jelentkezhet minden olyan lány, aki megfelel a következő feltételeknek    

1) Jelentkező magyar állampolgárságú hölgy.

2) Büntetlen előéletű.

3) Jelentkező állandó vagy ideiglenes lakcím Somogy megyében van, vagy (itt született, tanul.)

4) A versenyre történő jelentkezés napján betöltötte 16. életévét, és a döntő napján még nem töltötte be a 27. életévét.

5) A versenyre a korábbi győztesek nem jelentkezhetnek.

6) A jelentkezési szerződésen kizárólag valós adatok szerepelhetnek. Az adatokban bekövetkező bármely változás esetén aktualizálni kell a szerződést.

7) Jelentkezőnek nincs kizárólagos szerződése (modell, fotó, reklám) illetve, ha van, akkor hivatalos engedélyt hoz, hogy a versenyeken részt vehet, és az ezzel járó kötelezettségeknek eleget tehet.

8) Jelentkezőről nem készült korábban akt vagy pornográf fénykép, vagy filmfelvétel, ilyen jellegű felvételek készítésére, közzétételére vagy terjesztésére jogokat nem adott el senkinek, illetve ilyen jellegű felvételek nem jelentek meg róla semmilyen kiadványban, internetes felületen és fórumon.

9) A versenyző vállalja, hogy a döntő időpontját követő egy éven belül nem fog róla megjelenni semmilyen felületen a fenti kategóriákba sorolható fénykép vagy videó felvétel.

10) Jelentkező egészségi, szellemi állapota nem akadályozza a verseny során betanulandó koreográfiák végrehajtásában. A jelentkező kijelenti, hogy nem áll alkohol és/vagy kábítószer függőség alatt.            

11) A verseny tisztasága érdekében a versenyben nem vehetnek részt indulóként a verseny szervezésében résztvevő/közreműködő jogi személyek továbbá jogalanyisággal nem rendelkező szervezetek tagjai/alkalmazottai, valamint a verseny szervezésében résztvevő/közreműködő magánszemélyek, és hozzátartozóik.

12)Jelentkező vállalja, hogy a versenyen való részvétel feltételeként 5.000.- Ft-os regisztrációs díjat megfizeti, a jelentkezés elfogadásától számított 5 munkanapon belül.


Döntő időpontja:
2019. december 7. szombat 18:00h Hotel Dorottya**** díszterem